Nålfiltsmatta Lindau

En slitstark nålfiltsmatta som passar utmärkt till kontor eller i idrottshallar och arenor. Lindau fungerar även utmärkt för att täck idrottsgolvet vid evenemang även om den är tillverkad för offentlig miljö med hårt slitage där det krävs en flamskyddad matta.

Se även Nålfiltsplatta XL om du letar efter plattor att skydda golvet i idrottshallar och arenor.

Produktfakta

  • Bredd:
    200 cm, 400 cm
  • Flamskydd:
    Cfl-S1
  • Längd:
    Ca 35 m/rulle
  • Tjocklek:
    4,5 mm
  • Vikt:
    790 g/m²

Nålfiltsmatta kontor och idrottshallar

Nålfiltsmatta för kontor och offentliga lokaler behöver vara slitstarka och flamskyddade. Just den här produkten ligger på rulle, men det finns även textil plattor som kan läggas.

Padelhallar

Vi har sålt Nålfiltsmatta Lindau till padelhallar från norr till söder. Vi vågar säga att vår matta är den absolut mest sålda mattan till padelhallar i Sverige. Det är vi som importerar denna mattan, och vi har valt ut den för den ska tåla hårt slitage, ha en bra fiber för rengöring men samtligt har ett bra pris. Lite som våra andra produkter.

Slitstyrka

Hur pass väl mattor klarar slitage från skor men kanske framförallt små hjul från kontorsstolar är avgörande om en matta kan läggas på ett kontor eller inte. Vi rekommenderar att mattan ligger i klass 32-33 för att klara de påfrestningar som uppstår. Ligger man lägre så får golvet göras om tidigare än beräknat.

Flamskydd

Brandskydd är en mycket viktigt i lokaler där mycket folk rör sig. Ett snabbt brandförlopp kan få katastrofala följder. Flamskyddade produkter på golv och tyger gör att säkerheten ökar drastiskt. Dessutom är det krav i offentliga lokaler som idrottsarenor, mässor, kontor, scener.